• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

З технічних причин окремі розділи на сайті тимчасово недоступні



НОВИНИ
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
Процедура експорту ячменю до Китайської Народної Республіки регу-люється статтями 31 та 46 Закону України «Про карантин рослин» з ураху-ванням вимог Протоколу фітосанітарних та інспекційних вимог щодо екс-порту ячменю з України до Китаю між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Генеральною адміністрацією нагляду за якістю, інспекції та карантину Китайської Народної Республіки.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
09 лютого 2018
В умовах сучасного світу не можна уявити наше життя без побутової хімії, будь то пральний порошок, парфуми або інші засоби. За допомогою миючих засобів люди підтримують в своєму будинку чистоту і затишок, косметика і парфумерія допомагає зберігати красу, а різні шампуні та креми допомагають захистити дитину від бактерій і є ідеальним засобом профілактики хвороб.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
05 лютого 2018
В Запорізькій області, як і в усіх областях України спостерігається поступове зростання інтенсивності епідемічної активності грипу та ГРВІ. Медики кажуть, що вірус почав ширитися від середини січня і щодня кількість недужих лише збільшується.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
02 лютого 2018
Обстеження посівів озимих зернових культур, проведене спеціалістами Головного управління Державної служби з питань харчових продуктів та захисту споживачів в Запорізької області, на кінець другої декади січня показало, що пшениця озима, яку висівали після непарових попередників, за своїми морфо-біологічними показниками певною мірою поступається озимині, що висівалася по кращих попередниках.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
02 лютого 2018
Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області вважає за свій обов’язок довести до Вашого відома наступну інформацію.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
02 лютого 2018
Організація робочого місця - важлива і відповідальна робота, від якого залежить продуктивність, фізичний і емоційний стан людини. Не останню роль в цьому грає освітлення, зокрема локальне.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
31 січня 2018
Основним завданням управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства є реалізація повноважень Держпродспоживслужби у сфері забезпечення державного санітарно-епідеміологічного нагляду за проведенням заходів щодо створення санітарного та епідемічного благополуччя населення на території Запорізькій області.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
31 січня 2018
Незабаром почнеться посівна 2018 року. Грамотно підібране насіння районованих сортів, які здатні проявити свої найліпші якості та потенціал, дає змогу господарству підвищити обсяги валового виробництва сільськогосподарської продукції на 10-15 %.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
29 січня 2018
Головними завданнями Держпродспоживслужби Мелітопольського району є насамперед здійснення заходів державного ветеринарно-санітарного нагляду (контролю) за здоров'ям та благополуччям тварин, безпечністю та окремими показниками якості харчових продуктів, неїстівних (побічних) продуктів тваринного походження, кормів та інших об’єктів санітарних заходів, охороною території Мелітопольського району від занесення збудників особливо небезпечних хвороб та реалізація державної політики у сфері санітарного законодавства .
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
29 січня 2018
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олександра Бабаніна відбулось засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії (ДНПК) при облдержадміністрації.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
29 січня 2018
Законом України «Про безпечність та гігієну кормів» № 2264-VIII від 21 грудня 2017 року, з 21 січня 2018р. внесено зміни Законі України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» щодо механізмів видачі експлуатаційних дозволів та проведення державної реєстрації потужностей.
...



ВІДЕОСЮЖЕТИ