• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

01 грудня 2020

Спеціалісти Держпродспоживслужби в Запорізькій області у листопаді перевірили 8605 об ’єктів щодо дотримання карантинних вимог

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Понад 8,6 тис. об'єктів перевірили спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області  (в тому числі у складі мобільних груп спільно з представниками Національної поліції, органів влади та місцевого самоврядування) протягом листопада 2020 року  щодо  дотримання суб’єктами господарювання карантинних вимог, встановлених Постановами Кабінету Міністрів України та  Головного санітарного лікаря України.

Зокрема, було перевірено:

- 4795 об'єктів торгівлі непродовольчими товарами (в тому числі 4432 об'єктів - щодо дотримання заходів «карантину вихідного дня»);

- 1626 закладів громадського харчування  (613 - щодо дотримання заходів «карантину вихідного дня»);

- 855 об’єктів торгівлі продовольчими товарами (323 - щодо дотримання заходів «карантину вихідного дня»);

- 601 перукарню та салон краси (555- щодо дотримання заходів «карантину вихідного дня»);

- 147 закладів освіти;

- 124 агропродовольчі ринки;

- 457 інших об’єктів громадського призначення (377 - щодо дотримання заходів «карантину вихідного дня»). 

За результатами перевірок встановлено 821 порушення вимог щодо профілактичних заходів протидії поширення коронавірусної хвороби при здійсненні діяльності суб’єктами господарювання. В тому числі 250 порушень  встановлено стосовно  додаткових обмежень, визначених під час карантину «вихідного дня».

До порушників застосовувалися відповідні заходи реагування, зокрема складено 325 протоколів,  надані приписи щодо усунення порушень, проінформовані органи влади та Національної поліції.

Також у листопаді спеціалісти Держпродспоживслужби залучалися до перевірок 943 закладів громадського харчування   щодо заборони роботи після 22-ї та до 7-ї години.  

Всього, з початку введення карантину спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби перевірили 29,5 тис. об'єктів.

Перевірки щодо дотримання карантинних обмежень тривають.


ВІДЕОСЮЖЕТИ