siti of ZP
Головне управління
Держпродспоживслужби
в Запорізькій області

ОСТАННІ НОВИНИ

18 травня 2018

Колегія відбулася за участю Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи, Першого заступника Голови Андрія Жука, заступника Голови Анни Андрущак, генерального директора Директорату безпечності та якості харчової продукції Мінагрополітики Миколи Мороза, голови Громадської ради при Держпродспоживслужбі Віталія Башинського, керівників структурних підрозділів Держпродспоживслужби, начальників головних управлінь Держпродспоживслужби в областях і м. Києві, регіональних служб державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, директорів державних науково-дослідних контрольних інститутів, державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин», державного підприємства «Укрветсанзавод».

18 травня 2018

Сектор контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області надає роз’яснення стосовно дій фізичних осіб у разі виявлення ними порушень законодавства при формуванні, встановленні та застосуванні державних регульованих цін (тарифів).

17 травня 2018

Використання пестицидів в окремих галузях народного господарства, у колективних та індивідуальних садах і городах, в закладах  охорони здоров'я та побуті, а також продаж їх населенню повинно здійснюватись тільки у відповідності з вимогами Законів України «Про пестициди і агрохімікати», «Про захист рослин», державних санітарних правил ДСП 8.8.1.2.001-98  «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві», «Авiацiйного застосування пестицидiв i агрохiмiкатiв у народному господарстві України» (ДСП 382-96).

17 травня 2018

Косме́тика (від грец. κοσμητική — «мистецтво прикрашати»,) — загальна назва засобів і речовин, що використовують для поліпшення зовнішнього вигляду або запаху людського тіла.

16 травня 2018

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області прийняли участь в семінарі-тренінгу НАССР "Міжнародні правила харчової безпеки в закладах громадського харчування"