siti of ZP
Головне управління
Держпродспоживслужби
в Запорізькій області

ОСТАННІ НОВИНИ

03 травня 2018

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Запорізькій області спільно з Департаментом агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрації 27.04.2018р. організовано та проведено тренінг для операторів ринку харчових продуктів області на тему: «Огляд та введення у системи менеджменту харчових продуктів: НАССР/ISO 22000, FSSC 22000, BRS/IFS, GMP+». Тренінг відбувся за участі експерта із запровадження систем якості харчових продуктів, генерального директору інжинірингової компанії MNC Групп, м. Харків Григорія Мазура.

02 травня 2018

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області відвідали безкоштовний практичний семінар щодо впровадження системи HACCP на підприємствах зернової галузі. Захід відбувся 27 квітня 2018 року в приміщені Дніпровського державного аграрно-економічного університету.

27 квітня 2018

Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області проводить планові перевірки характеристик продукції, відповідно до секторальних планів ринкового нагляду, які щорічно затверджуються Держпродспоживслужбою в установленому порядку, та розміщуються на сайті: www.consumer.gov.ua.

27 квітня 2018

Кальяни – багатовіковий метод куріння тютюну. Близько 100 мільйонів людей використовують кальяні щодня, найчастіше – у східній та арабській культурі. Водночас останнім часом споживання кальяну зросло і у західних країнах, у тому числі і к Україні.

26 квітня 2018

В сільському господарстві для  боротьби з бур`янами та шкідниками  рослин досить інтенсивно використовуються різні хімічні засоби.